logo
Košarica
0

Načini plačila

Načini plačila | Plačilo z gotovino po povzetju

Za vsako pošiljko vam ponujamo možnost vračila denarja. Vašo pošiljko plačate neposredno kurirju, ko jo prejmete in pregledate. Za ta način ni potrebna kreditna kartica ali bančni račun ali predplačilo.

Ta možnost vam omogoča plačilo zneska računa neposredno kurirju pri dostavi pošiljke na vaša vrata. Ta možnost je na voljo samo državam EU.

V času dostave navedite natančen znesek, ki je naveden v e-poštnem potrdilu o dostavi, saj se kurir morda ne zaveda spremembe. Plačilo s čekom ni sprejeto.


Plačilo s bančno kartico

  

V primeru, da izberete plačilo s kartico, lahko opravite plačilo z naslednjimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro. Lahko ste prepričani o plačilu, ker so vaši podatki zavarovani s potrdilom SSL. Z vašimi spletnimi transakcijami poskrbimo za vašo varnost.

Če imate na kartici ustvarjeno geslo 3D, boste preusmerjeni na portal storitvene banke, da boste preverili pristnost vašega spletnega plačila in preverili transakcijo z vašim 3D geslom. Ko vnesete svoje 3D geslo in dokončate zahtevane korake, morate dokončati transakcijo. Ta korak pomaga preprečiti nepooblaščen dostop ali uporabo vaše kartice brez vaše vednosti. Po uspešni izvedbi transakcije boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.

Če za svojo kartico niste ustvarili 3D gesla, imate težave z izpolnjevanjem obrazcev ali če imate težave / ne plačate ali dokončate transakcije, se obrnite na banko.


Plačilo z bančnim nakazilom


Ko izberete predplačilo z bančnim nakazilom, boste od nas prejeli e-pošto s podrobnostmi o našem bančnem računu takoj, ko boste izpolnili naročilo. Takoj ko prejmete znesek naročila, se vaše naročilo pošlje.

Če ste izbrali bančni način plačila, morate znesek naročila prenesti na račun Part Trading Ltd. Razlog za bančno nakazilo je številka vašega naročila.

Informacije o plačilu:

Prejemnik: PART TRADING Ltd.

Banka: PROCREDIT BANK (Bolgarija) EAD

Račun: BG47PRCB92301442041318

BIC: PRCBBGSF