logo
Košarica
0

Originalni deli

Nudimo nov in izviren poprodajnem deli 2 leti popolne garancije za proizvodnjo napak. Mi ne dela z recikliranimi deli, tukaj lahko najdete nemške in ameriške izdelke z dokazano kakovostjo od proizvajalcev, kot so: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, CONTITECH, Goodyear in drugih.

Na tisoče testov kakovosti in trajnosti nam dajejo zaupanje, da lahko ponudimo kakovostne dele zračnega vzmetenja, ki zagotavljajo udobje, izravnavo in varnost vožnje.


 Hitra dostava

Za nas na AEROPIK-u je zelo pomembno, da svoje izdelke pravočasno dobite. Zato že osem let sodelujemo z uveljavljenimi transportnimi in logističnimi podjetji, da zagotovimo varno, natančno in izrazito dostavo. 

Z AEROPIK-om dobite izdelke naslednji dan, skrbno pakirane in neposredno na vaša vrata!


30-dnevno obdobje vračanja 

Po prejemu izdelkov imate 30-dnevno obdobje vračila, če niste zadovoljni s pošiljko. Poskrbeli bomo, da bo izdelek čim večji. Stroški vrnitve so na račun stranke. 

Naša široka paleta izdelkov ponuja velik izbor delov zračnega vzmetenja za vaše vozilo. Naša ekipa je tu, da vam svetuje pri izbiri pravega dela in vam odgovori na vaša vprašanja ter vas vodi do pravilnih navodil za namestitev rezervnih delov. 


 Varno plačilo

Na AEROPIK-u vedno hranimo vaše osebne podatke. Naše spletne strani uporabljajo protokole SSL in varne povezave, da so 100% varne za vaše plačilo ali zagotavljanje podatkov. 


 Jamstvo zadovoljstva

Našim strankam zaupamo že 8 let, zahvaljujoč našim prizadevanjem, da v celoti zadovoljimo naše stranke. Našim izdelkom omogočamo, da dosežejo v odličnem stanju, kakovostno in izrecno za vas!