logo
Košarica
0

FAQ

Izdelki


Zračno vzmetenje avtomobila nadomešča priljubljene klasične vzmeti. Stabilnost vozila med vožnjo je posledica tega tipa amortizerjev, ki so odvisni od stisnjenega zraka.


Namesto vzmeti so zračne blazine, ki se črpajo iz kompresorja, ki skozi dušilec črpa navaden zrak iz atmosfere in napihne blazine na volumen, potreben za izravnavanje avtomobila.


Zračno vzmetenje daje ogromno prednost udobju vožnje in ohranja optimalno oddaljenost od tal brez sprememb, kar omogoča ritmično vožnjo vozila, ne glede na obremenitev. Ko se vozilo poslabša, njegov zadnji del ne leži na tleh in spredaj se ne dvigne visoko - tukaj prihaja vloga zračnega vzmetenja, kompresor dostavi potrebno količino zraka na blazine in avto je spet raven.


Proizvajalci avtomobilov določijo številko za vsak izdelek. S to številko lahko enostavno najdete izdelek, ki ga iščete. Ko je v opisu izdelka navedena številka OEM, ki jo iščete, to pomeni, da je združljiva z vašim vozilom. Številke OEM lahko najdete v polju "Opis" z več informacijami o izdelku.


Včasih proizvajalci avtomobilov postavijo več kot eno številko na en izdelek. Če najdete številko OEM, ki jo iščete v informacijah o izdelku, je združljiva z vašim vozilom.


4MATIC je tržno ime sistema štirikolesnega pogona, ki ga je razvil Mercedes-Benz. Quattro je blagovna znamka, ki jo uporablja Audi, da pokaže, da se tehnologija ali sistemi s štirikolesnim pogonom (AWD) uporabljajo za določene modele avtomobilov Audi. Medtem ko Audi vedno uporablja izraz "quattro", Volkswagen uporabljajo avtomobile "4motion". Preprosto pojasnjeno, avto poganjajo štiri kolesa, kar omogoča povečano vleko pod spolzkimi pogoji.


Za avtomobile Mercedes C, E, S, CL in CLS razreda so stavili na bolj kompakten in zato lahek sistem, ki usmerja moč na zadnja kolesa, v primeru izgube ročaja pa tudi sprednje pnevmatike. Platforma na MFA, ki je nameščena v menjalniku, kot je 4MATIC A-Class, deluje drugače - pogon se primarno vozi skozi sprednje pnevmatike, pogon na zadnja kolesa pa dobi moč samo, ko je to potrebno.


AIRMATIC je blagovna znamka podjetja Mercedes-Benz za vozila z zračnim vzmetenjem. V primerjavi z običajnim vzmetenjem ima zračno vzmetenje AIRMATIC prednosti v smislu varnosti in udobja potovanja. Pnevmatsko vzmetenje AIRMATIC samodejno prilagodi dušilno moč vsakega kolesa glede na trenutno stanje ceste.


Strošek "Depozit starega kompresorja / zračni opornik" je začasen depozit, ki ga trgovec vzame kot vrsto garancije, da se prepričate, da bo dobil "pokvarjen" del vas, ko ga zamenjate z novim. Ko dobite svoj novi del, ga boste namestili v svoj avto in morali boste vrniti poškodovano nazaj. Ko ga prejmemo, vam bomo povrnili prvotni znesek pologa.


Za maksimalno funkcionalnost in nemoteno delovanje kompresorja je obvezno nakup in namestitev novega releja skupaj z njim. Zamenjava starega releja z novim je nujna za odlično delovanje vašega vozila na cesti. Proizvajalec ima pravico, da ne jamči dela brez nakupa releja.

Plačilo


Vaša pošiljka prispe s 24/48 urno dostavo do vrat ali pisarne. Sodelujemo z varnimi in dokazanimi kurirskimi podjetji.

Čas in stroški dostave so odvisni od vaše željene možnosti dostave (Standard ali Express) in vašega cilja.Dobavljamo po vsem svetu. Če želite izvedeti čas in stroške dostave, se obrnite na našo servisno službo ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.


Podrobne informacije o načinih plačila, ki jih sprejemamo, najdete tukaj.


V našem katalogu boste našli veliko različnih modelov svetovno znanih blagovnih znamk zračnega vzmetenja. Naši izdelki so licencirani, imajo odlično kakovost in 30-dnevno obdobje vračanja.


Vsi AEROPIK izdelki so upravičeni do celotnega povračila, če so vrnjeni v 30 dneh od nakupa. Povračilo lahko opravite tako, da ga vložite neposredno prek portala za vračanje v razdelku »Vračila« naše trgovine.


Predložitev zahtevka je opremljena z opisom problema in slikami o neuspehu ter predložitvijo uradnega nakupnega dokumenta (garancijski list, račun ali gotovinski prejem) v obliki elektronskega sporočila na naslov: parttradingltd.eu@gmail.com.


Kupec mora kriti stroške povračila odškodnine. Prosimo, izpolnite ta obrazec in ga priložite kurirski pošiljki.

Del se pošlje prek prodajalca proizvajalca, ki odobri veljavnost zahtevka. Če proizvajalec odobri zahtevek, trgovec zamenja strankin del. Strošek vračila blaga nam je na račun stranke.

Obrnite se na službo za stranke po telefonu ali e-pošti, da nam sporočite svojo pritožbo.


Izpolnite ta obrazec in ga priložite povratnemu paketu. Po prejemu zahteve za vrnitev vam bomo poslali predplačniško nalepko za vrnitev in pakiranje. Natisnite dva dokumenta na tiskalnik in ju priložite svojemu paketu. Na pošti ne pozabite nositi predplačniške nalepke.


Pošljite paket:

Part Trading Ltd.

Ul. "Dimčo Debelyanov" № 4

Bolgarijo

Šumen

9700


Nadomestila se bodo izvrševala le prek istega načina plačila, ki ste ga uporabili pri prvem nakupu.


Za vrnitev starega dela izpolnite ta obrazec in ga priložite kurirski pošiljki. Prosimo, upoštevajte naslednje točke:


• "Razlogi za vrnitev" - "Vračanje rabljenega dela"

• "Možnost prednostnega vračila" - "Vračilo denarja"


Poskrbite, da je del varen in dobro zapakiran ter da je embalaža primerna. Ne pozabite, da morate nositi stroške vračanja.

Če imate kakršnakoli vprašanja