Pogosto zastavljena vprašanja
Zračno vzmetenje avtomobila nadomešča priljubljene klasične vzmeti. Stabilnost vozila med vožnjo je posledica tega tipa amortizerjev, ki so odvisni od stisnjenega zraka. Namesto vzmeti so zračne blazine, ki se črpajo iz kompresorja, ki skozi dušilec črpa navaden zrak iz atmosfere in napihne blazine na volumen, potreben za izravnavanje avtomobila. Zračno vzmetenje daje ogromno prednost udobju vožnje in ohranja optimalno oddaljenost od tal brez sprememb, kar omogoča ritmično vožnjo vozila, ne glede na obremenitev. Ko se vozilo poslabša, njegov zadnji del ne leži na tleh in spredaj se ne dvigne visoko - tukaj prihaja vloga zračnega vzmetenja, kompresor dostavi potrebno količino zraka na blazine in avto je spet raven.
Proizvajalci avtomobilov določijo številko za vsak izdelek. S to številko lahko enostavno najdete izdelek, ki ga iščete. Ko je v opisu izdelka navedena številka OEM, ki jo iščete, to pomeni, da je združljiva z vašim vozilom. Številke OEM lahko najdete v polju "Opis" z več informacijami o izdelku. Včasih proizvajalci avtomobilov postavijo več kot eno številko na en izdelek. Če najdete številko OEM, ki jo iščete v informacijah o izdelku, je združljiva z vašim vozilom.
4MATIC je tržno ime sistema štirikolesnega pogona, ki ga je razvil Mercedes-Benz. Quattro je blagovna znamka, ki jo uporablja Audi, da pokaže, da se tehnologija ali sistemi s štirikolesnim pogonom (AWD) uporabljajo za določene modele avtomobilov Audi. Medtem ko Audi vedno uporablja izraz "quattro", Volkswagen uporabljajo avtomobile "4motion". Preprosto pojasnjeno, avto poganjajo štiri kolesa, kar omogoča povečano vleko pod spolzkimi pogoji. Za avtomobile Mercedes C, E, S, CL in CLS razreda so stavili na bolj kompakten in zato lahek sistem, ki usmerja moč na zadnja kolesa, v primeru izgube ročaja pa tudi sprednje pnevmatike. Platforma na MFA, ki je nameščena v menjalniku, kot je 4MATIC A-Class, deluje drugače - pogon se primarno vozi skozi sprednje pnevmatike, pogon na zadnja kolesa pa dobi moč samo, ko je to potrebno.
AIRMATIC je blagovna znamka podjetja Mercedes-Benz za vozila z zračnim vzmetenjem. V primerjavi z običajnim vzmetenjem ima zračno vzmetenje AIRMATIC prednosti v smislu varnosti in udobja potovanja. Pnevmatsko vzmetenje AIRMATIC samodejno prilagodi dušilno moč vsakega kolesa glede na trenutno stanje ceste.
Za maksimalno funkcionalnost in nemoteno delovanje kompresorja je obvezno nakup in namestitev novega releja skupaj z njim. Zamenjava starega releja z novim je nujna za odlično delovanje vašega vozila na cesti. Proizvajalec ima pravico, da ne jamči dela brez nakupa releja.
Cena izdelka je izračunana na podlagi teže, prostornine in razpoložljivosti naših novih izdelkov v Evropi.
Čas prevzema blaga se razlikuje tudi glede na razpoložljivost dela v najbližjem skladišču.
Čas dostave in cena dostave sta odvisna tudi od izbrane možnosti (običajna ali ekspresna) ter od vašega cilja.

"Na zalogi"
Zeleni gumb "Na zalogi": izdelek je na voljo in vam bo dostavljen v skladu z želenim dobavnim rokom, izbranim na koncu vašega naročila.

"Na zahtevo"
Zeleni gumb "Na zahtevo": Ta izdelek lahko naročite le po prednaročilu, saj ga verjetno ne podpira naša običajna ponudba in zahteva posebno naročilo. Za več informacij se obrnite na naš oddelek za pomoč strankam.
običajna dostava 3-4 delovne dni
UPS Express Saver - 24 ur (za naročila prejeta do 11. ure) Vaše naročilo lahko dostavimo kamor koli na svetu.
običajna dostava 3-4 delovne dni UPS Express Saver - 24 ur (za naročila prejeta do 11. ure) Vaše naročilo lahko dostavimo kamor koli na svetu.
Podrobne informacije o načinih plačila, ki jih sprejemamo, najdete tukaj .
В нашия каталог ще намерите огромно разнообразие от модели на световно-признати марки автомобили с въздушно окачване. Продуктите ни са произведени по лиценз, притежават отлично качество и 30 дневен срок за връщане.

Всички продукти на AEROPIK отговарят на условията за пълно възстановяване на сумата, ако са върнати в рамките на 30 дни след покупката. Можете да извършите връщането като го заявите директно чрез портала за връщания в секцията Рекламации на нашия магазин.

Предявяването на рекламация се съпровожда от описание на проблема ,както и снимки на повредата и представяне на официален документ за покупка (гаранционна карта, фактура или касов бон) под формата на имейл до: office@aeropik.bg.
Stroške pošiljanja za vračilo blaga krije kupec.
Obrnite se na naš oddelek za pomoč strankam po e-pošti, da nas obvestite o vaši pritožbi.