O nas

AEROPIK | O nas

Pod imenom naše blagovne znamke AEROPIK stoji naše podjetje, Part Trading Ltd., 12 let vodilno podjetje na področju prodaje delov za zračno vzmetenje avtomobilov. Naše poslanstvo je zadovoljiti želje naših kupcev po vsem svetu - imamo sedež v Bolgariji, vendar imamo skladišča v državah, kot so Italija, Španija, Romunija, Grčija. In poslujemo in prodajamo tudi v državah, kot so Slovenija,  Poljska, Francija, Belgija, Madžarska. Naša ekipa strokovnjakov  - mehaniki, operaterji storitev za stranke, dobavitelji, logistika in spletni strokovnjaki skrbno ravnajo in skrbijo za vsakogar - zato smo bili z leti zadovoljni s tisočimi strankami.

 

 

 

Naši izdelki

 

AEROPIK ponuja bogat izbor novih visoko kakovostnih komponent za vaš avto. V našem spletnem katalogu lahko naročite zračne blazine, blažilnike, kompresorje, ventile, o-obroče, ventilne bloke, releje, vzmeti, blazinice in različne instalacijske komplete po konkurenčnih cenah.

Smo uradni distributer originalnih delov blagovne znamke: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear in mnogi drugi. Delo z novimi deli z originalnimi modeli, prečkanjem več sto testov kakovosti in izdelanimi s preverjenimi proizvajalci, nam daje zaupanje, da lahko ponudimo 2-letno garancijo za naše izdelke.

V našem katalogu boste postali velika diverzifikacija iz modela svetovno znanega avtomobila z pokrovom. Naši izdelki so izdelani po licenci, vzdržujejo odlično kakovost in zagotovljen 30-dnevni dobavni rok po prejemu pošiljke. Na naši spletni strani lahko najdete dele za nemške, japonske, ameriške in evropske znamke, kot so Audi, Mercedes, BMW, Land in Range Rover, Lincoln, Lexus, Porsche, Jaguar, Volkswagen, Hummer, Citroen, Toyota, Bentley, JEEP.

 

Naša ekipa

Če potrebujete pomoč, vam bo naše osebje z veseljem individualno svetovalo pri izbiri pravega dela za vaš avto po pravih cenah in pogojih dobave ter se boste soočili z vsemi vašimi vprašanji.

 

Naše podjetje ima ekipo večjezičnih strokovnjakov kot službo za pomoč strankam, ki lahko odgovori na vaša vprašanja v bolgarskem, angleškem, španskem, italijanskem, romunskem in drugih jezikih. Kontaktirate nas lahko preko e-pošte, telefona ali live chat-a na naši spletni strani, mi pa vam bomo ponudili kompetentne storitve in natančne nasvete o vsem, kar je povezano s pnevmatskim vzmetenjem.

 

 

Naše storitve

Dobavljamo po vsem svetu, tudi na oddaljenih območjih. Naše partnerstvo s svetovno priznanimi logističnimi podjetji je z leti omogočilo hitro in varno dostavo do vaših vrat. V posameznih regijah nudimo tudi storitev hitre dostave - za več informacij se obrnite na našo službo za stranke.

 

Za vsako pošiljko ponujamo predplačilo in možnost vračila. Vašo pošiljko plačate neposrednoli bančni račun ali predplačilo. kurirju, ko jo sprejmete. Za ta način ni potrebna kreditna kartica.

Vaša varnost

Na AEROPIK-u si prizadevamo ponuditi najnovejše, hitre in napredne storitve mobilnih naprav, da vam olajšajo uporabniško izkušnjo. Oglejte si našo spletno stran in naročite prek mobilne naprave ter uživajte v dodatnih popustih, promocijah in najugodnejših možnostih nakupovanja.

 

Da bi v celoti zagotovili vašo varnost in zaščito vaših osebnih podatkov in informacij ter transakcij, uporabljamo SSL ali Secure Sockets Layer - kriptografski protokol odjemalec-strežnik, ki se uporablja za prenos informacij na internetu. Spletna mesta, ki delajo s takim protokolom, imajo običajno predpono https namesto privzetega http v naslovni vrstici.

Zakaj izbrati AEROPIK?

 Ogromna izbira delov zračnega vzmetenja priznanih proizvajalcev, kot so AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear in drugi

Izjemno dobri garancijski pogoji 30-dnevni povrat izdelka

 Originalni in nadomestni deli

 Izvenkrmni deli s kakovostjo boljšo od originalnih nadomestnih delov

Dolgoletne izkušnje v sistemih zračnega vzmetenja osebnih avtomobilov

Profesionalno odpravljanje težav in izbira rezervnih delov

Preklicana možnost plačila Nizka gotovinska dostava - samo 1%

Naš stalni razvoj v smeri ponudbe vse širše palete delov za zračno vzmetenje in razširjene blagovne znamke avtomobilov nam omogoča, da ponudimo alternativne variante za različne proizvajalce dokazane kakovosti.

 

AEROPIK kot vodilna na trgu delov z zračnim vzmetenjem utira pot prihodnosti, zahvaljujoč revolucionarnim sistemom za upravljanje zraka in nastavitvam vzmetenja, ki vam bodo omogočili gladko vožnjo. Zahvaljujemo se našim strankam za njihovo zaupanje!

 

Uradni distributer