Zračni Amortizer

Zračni Amortizer

Kaj pomeni izraz "ZRAČNI AMORTIZER"?

Izraz „ZRAČNI AMORTIZER“ se običajno nanaša na del sistema zračnega vzmetenja avtomobila, ki vključuje Zračni Amortizer. Ime zadevnega sistema je posledica dejstva, da deluje s stisnjenim zrakom. Zaradi številnih različnih prednosti, ki jih ponuja, je vse bolj prednosten pri sodobnih avtomobilih pred tradicionalnim vzmetnim sistemom. V naslednjih vrsticah bomo nekaj več govorili o prednostih uporabe Zračni Amortizer z vidika lastnosti vozila in udobja vožnje. 

ZRAČNI AMORTIZER – kakšne so prednosti in prednosti njegove uporabe?

Prednosti in prednosti uporabe Zračni Amortizer z zračno loputo je mogoče obravnavati z različnih vidikov. To so vidiki, kot so mir in udobje med vožnjo, varnost in sposobnost prilagajanja specifičnim cestnim razmeram ter ohranjanje odličnega stanja vozila skozi čas. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o zgoraj omenjenih prednostih uporabe amortizerja z zračnim vzmetom:


-     ZRAČNI AMORTIZER:  varnost in možnost boljše prilagoditve - uporaba Zračni Amortizer vam zagotavlja visoko stopnjo varnosti, kot tudi možnost boljše prilagajanja različnim razmeram na cestišču. Zahvaljujoč temu sistemu boste lahko kadarkoli dvignili ali znižali nivo vozila. Tako boste zagotovili optimalno interakcijo med vašim avtomobilom in površino ceste, se počutili čim bolj varno med vožnjo in zmanjšali tveganje za neželene nesreče.


-    ZRAČNI AMORTIZER: umirjenost in udobje med vožnjo - z uporabo Zračni Amortizer boste zagotovili tudi želeno raven umirjenosti in udobja med vožnjo. Tudi na slabih cestah s številnimi neravninami se avtomobili lahko premikajo razmeroma gladko in gladko zahvaljujoč Zračni Amortizer. Udobje vožnje, ki ga zagotavlja rabljen Zračni Amortizer, se občuti predvsem na daljših vožnjah, ki bodo za vas bistveno lažja in prijetnejša.


-   ZRAČNI AMORTIZER: zanesljiva zaščita pnevmatik - zahvaljujoč uporabljenemu Zračni Amortizer boste zagotovili zanesljivo zaščito pnevmatik vašega vozila. Zaščita pred obrabo, ki je na splošno ena najpogostejših težav s pnevmatikami. Vgrajen Zračni Amortizer bo pripomogel k bolj enakomerni porazdelitvi teže bremena, kar bo nedvomno pozitivno vplivalo na stanje pnevmatik skozi čas.

-    ZRAČNI AMORTIZER: povečajte nosilnost - če ima vaše vozilo Zračni Amortizer, bi to povečalo njegovo nosilnost. Slednje je tudi glavni razlog, zakaj so sistemi zračnega vzmetenja tako razširjeni v tovornjakih. Vzmeti niso dobra izbira za obravnavana vozila, saj jim ne morejo zagotoviti potrebne nosilnosti in stabilnosti na cesti.

-    ZRAČNI AMORTIZER: zmanjšajte stroške goriva - in nenazadnje, uporaba Zračni Amortizer vam lahko pomaga zmanjšati stroške goriva. Čeprav vpliv sistemov blažilnikov zračnega vzmetenja v tem pogledu ni tako velik, boste nedvomno lahko znatno povečali prihranek goriva na daljših potovanjih.


Zakaj kupiti ZRAČNI AMORTIZER v spletni trgovini AEROPIK?

AEROPIK je blagovna znamka, ki stoji za podjetjem Part Trading Ltd., ki se je v zadnjih 10 letih uveljavila kot vodilna na bolgarskem trgu pri prodaji delov za zračno vzmetenje avtomobilov in delov za zračno vzmetenje amortizerja. Čeprav imamo sedež v Bolgariji, imamo skladišča v številnih drugih državah, kot so Italija, Španija, Grčija, Romunija, Francija, Poljska itd. Tukaj je nekaj dobrih razlogov, da zaupate ekipi AEROPIK, ko gre za Zračni Amortizer:

ZRAČNI AMORTIZER AEROPIK: Visoka kakovost

AEROPIK vam ponuja samo originalne in poprodajne dele za amortizerje zračnega vzmetenja, ki jih odlikujejo prvovrstna kakovost in trdna jamstva. Smo uradni distributer izdelkov iz kategorije "Zračni Amortizer" vodilnih svetovnih blagovnih znamk kot so AMK, Wabco, Continental, Arnott, Britpart, Dunlop, Goodyear, Contitech, Vierol in mnogih drugih. V naši spletni trgovini boste našli najboljše in najnovejše modele delov iz katalogov omenjenih blagovnih znamk, ki zagotavljajo optimalno delovanje prednjega zračnega vzmetenja vašega avtomobila.ZRAČNI AMORTIZER AEROPIK: Ugodne cene

Poleg visoke kakovosti boste v spletni trgovini AEROPIK našli tudi izjemno ugodne cene. Imamo poprodajne dele za zračne amortizerje, ki so na voljo na trgu po 3-4 krat nižjih cenah od originalnih. Poprodajni deli so rezervni deli, ki jih izdeluje podjetje, ki ni originalni proizvajalec. Vendar so izdelani po enaki tehnologiji kot originalni deli in imajo enako kakovost kot oni. Razlika je le v tem, da nimajo znamke priznanega proizvajalca, kar je posledica njihove občutno znižane cene. Enako visoko kakovost kot originalne dele, lahko dobite neposredno pri nas - Aeropik, saj smo distributerji nekaterih proizvajalcev delov za originalno montažo. Na ta način pridejo deli k nam neposredno od proizvajalca in brez prehoda preko uradnih zastopnikov znamk MercedesBenz, BMW, Porsche in drugih. , kjer se cena običajno dvigne tudi do dva, trikrat. Tako lahko ponudimo enak del, kot je vgrajen v avto, po veliko pravičnejši in ugodnejši ceni.

ZRAČNI AMORTIZER AEROPIK: Hitra dostava

V našem skladišču v Bolgariji imamo celotno paleto delov za zračne amortizerje, kar pomeni, da če oddate naročilo preko naše spletne trgovine, vam ne bo treba čakati na uvoz ustreznih delov iz tujine. To omogoča, da se naše dostave na naslove, ki jih določijo stranke, opravijo v najkrajšem možnem času, tudi v 24 urah.

Zračni amortizer AEROPIK: Priložnost za strokovno svetovanje

V naši ekipi imamo odlično usposobljene strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje delov za zračne amortizerje. Strokovnjake, na katere se lahko obrnete, če pride do težave s sistemom zračnega vzmetenja vašega avtomobila. Tako boste bistveno bolj obveščeni o naravi težave in ne boste imeli stroškov za dele in popravila, ki jih v resnici ne potrebujete. Ne oklevajte in stopite v stik z našo ekipo, da vam razložimo, kaj je narobe z vašim zračnim amortizerjem, in dobite strokovni nasvet, ki ga potrebujete.